IKEA neće u Niš, prioritet Novi Sad

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Uprkos činjenici da su kupili zemljište u Nišu, švedska kompanija Ikea još uvek ne planira da gradi prodavnicu u ovom gradu, potvrđeno je Niškim Vestima. U ovoj kompaniji ističu da su u Nišu već prisutni sa Uslužnim centrom za isporuku u ulici Ivana Milutinovića 30. Ipak najavljuju da će  nastaviti da istražuju i druge opcije kako bi u budućnosti bili bliže kupcima u ovom delu Srbije. Ipak najavljuju da je njihov sledeći korak da Ikeu približe Novosađanima.

„Za nas u kompaniji IKEA Srbija, ovo tržište je veoma važno i smatramo da ima mnogo potencijala. Prilagođavajući se promenljivim uslovima tržišta, konstantno ulažemo i radimo na razvijanju našeg prisustva koje objedinjuje onlajn i oflajn kanale. U nameri da našim kupcima omogućimo da svoje IKEA iskustvo započnu kada, gde i kako požele, trudimo se da im budemo dostupni na različitim mestima susreta“, kazali su u ovoj kompaniji.

Ističu da su im nedavno otvoreni IKEA Studio za planiranje na Novom Beogradu i 40 lokacija za preuzimanje u zemlji, omogućili  da se približe još većem broju ljudi u Srbiji. Ipak kažu da konkretnih informacija o razvoju u Nišu nema.

„Čim budemo imali konkretne informacije o daljem razvoju planova u Nišu, rado ćemo ih podeliti sa javnošću“, zaključili su u ovoj kompaniji odgovarajući na pitanja Nišim Vestima.

Da podsetimo, ova švedska kompanija kupila je zemljište uz auto-put, na potezu kod Čarmurlijskog puta. Njihovo zemljište nalazi se kod naplatne rampe Nais, pored koridora kada krenete ka Aleksincu, sa desne strane, saopštilaje nedavno gradonačelnica Niša.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x