Izaberi svoju bajku – Zlatibor zima 2022.

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Zlatibor; Foto: TOZ
Podelite vest

Sunčani dani, dovoljno snega za zimske sportove i nasmejana lica gostiju slika su Zlatibora ovih dana. Zima je ‘’zlatnoj planini’’ podarila pravu snežnu bajku koju su mnogobrojni posetioci izabrali za svoj odmor i razonodu.

Urađeni su novi zimski video spotovi koji slikom i zvukom verno dočaravaju jedno od posebnih godišnjih doba na Zlatiboru, dok potencijalnim turistima približavaju mnoge aktivnosti koje su im na raspolaganju. Novi promo video “Izaberi svoju bajku – Zlatibor zima 2022.” nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor.

Ova zlatiborska zima pogoduje da ljubitelji zimskih sportova uživaju u Ski-centru „Tornik” koji se nalazi na devetom kilometru od turističkog središta planine i do njega se može stići i u kabini ‘’Gold gondole’’. Tu je ponuda raznovrsna, ski-staze su utabane, a skijaše i bordere prevozi šestosedna žičara.

Na skijalištu Obudovica, gde je dovoljno snega za zimske sportove, veliki broj mališana i rekreativaca takođe uživa u čarima zimske idile. Turistima su ovde na raspolaganju staze sa ski-liftom, tereni za sankanje, vožnju motornim sankama i drugi. Na Obudovici rade škole skijanja, a sve što je potrebno za sadržaje na snegu ovde se može rentirati.

Sankališta i skijališta u Dino i Avantura parku, kao i kod škole na Zlatiboru i pored Kraljeve česme, ispunjena su dečjim smehom i radosnim uzvicima. Te i druge mogućnosti za aktivan odmor i uživanje u zimskim sadržajima Zlatibor pruža svojim gostima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x