Ješić: Organizatori protesta da izađu na izbore u jednoj koloni, zaboraviti sujete

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Jelena Milošević SSP
Podelite vest

Član Demokratske stranke (DS) Goran Ješić poručio je tehničkim organizatorima protesta ‘Srbija protiv nasilja’ da zanemare sujete i izađu u jednoj koloni na beogradske, republičke izbore.

U protivnom će, kako je rekao za Danas, pasivizirati biračko telo koje je u ovom trenutku opredeljeno za njih i pokazalo aktivizam izlaskom na ulice.

“Ako proevropska opozicija želi da izgubi svaku šansu da osvoji najveći mogući broj glasova na predstojećim izborima, neka se deli u nekoliko kolona…”, poručio je  Ješić.

Prema njegovim rečima, ukoliko ne izađu na izbore udruženi, odgovornost će morati da snose lideri stranaka proevropske parlamentarne opozicije.

“Pogotovo sada, kada je partija Vuka Jeremića konačno napustila tu grupaciju… Sada više nema izgovora, jer ovde je reč isključivo o proevropskim strankama, nema mesta za razdore i izlazak na izbore u više kolona”, rekao je Ješić.

Dodao je da istraživanjem javnog mnjenja treba ustanoviti ko je od njih najpopularniji i imenovati ga nosiocem izborne liste.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x