Jutro uz mraz, tokom dana toplije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Vladimir Ristić
Podelite vest

U četvrtak, 30. novembra,  ujutru mraz, a tokom dana suvo i toplije nego u sredu. Prolazno naoblačenje na severu Srbije može usloviti slabu kišu popodne. U ostalim predelima suvo.

Počeće da duva južni i jugoistočni vetar i biće u pojačanju. Pritisak malo ispod normale i u daljem padu.

Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 0°C, maksimalna od 8°C na jugu Srbije do 16°C u Loznici.

Uveče suvo i relativno toplo, a samo po Vojvodini je moguća slaba kiša ponegde.

U petak vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost koja će usloviti povremenu kišu krajem dana i u noći ka suboti na severu i jugozapadu.

U subotu oblačno sa kišom uz zahlađenje krajem dana

. U nedelju hladnije i suvo na severu, a u ostalim predelima sa susnežicom i snegom.

Beograd: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo i toplije nego u sredu. U petak vrlo toplo za ovo doba godine uz pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost. U subotu oblačno sa kišom uz pad temperature tokom dana. U nedelju hladnije sa susnežicom i snegom.

Novi Sad: U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana suvo i toplije nego u sredu uz postepeno naoblačenje. U petak još toplije uz pojačan južni i naoblačenje sa kišom krajem dana. U subotu hladnije sa kišom. U nedelju hladnije sa susnežicom i snegom ujutru.

Niš: U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana suvo i malo toplije nego u sredu sa sunčanim intervalima. U petak i subotu još toplije uz umeren južni vetar. U subotu naoblačenje sa kišom uz pad temperature krajem dana. U nedelju hladnije sa kišom, susnežicom i snegom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x