Konkursi za prijem civilnih lica u radni odnos u Vojsci Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Vojska Srbije
Podelite vest

Generalštab Vojske Srbije (VS) raspisao je javne konkurse za prijem lica iz građanstva na pozicije civilnih lica u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) i Centralnoj logističkoj bazi.

U Upravu za telekomunikacije i informatiku (J-6) primaju se kriptolozi sa obrazovanjem u oblasti matematičkih i računarskih nauka, odnosno elektrotehničkog i računarskog inženjerstva.

U Centralnoj logističkoj bazi popunjavaju se radna mesta vozača, mehaničara za municiju i minsko-eksplozivna sredstva, mehaničara za pogonsku opremu i instalacije, tehničara za elektronska sredstva, rukovalaca parnih kotlova, stolara i inženjera u oblasti energetike.

Na konkurse se mogu javiti punoletni državljani Srbije koji imaju odgovarajuću stručnu spremu i zadovoljavaju sve ostale uslove konkursa.

Izabrani kandidati će biti primljeni u radni odnos na neodređeno vreme, u svojstvu civilnih lica na službi u VS, sa mestom službovanja u Beogradu.

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursima dostupni su na sajtu Ministarstva odbrane.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x