LSV-Vojvođani: Subotičana 18.000 manje, a SNS i SVM Vučića proglašavaju počasnim građaninom

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: LSV
Podelite vest

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Subotica zahteva od odbornika Skupštine grada da odbiju predlog Komisije za dodelu zvanja i priznanja da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasi za počasnog građanina Subotice, saopštili su iz ove stranke.

Odluka o dodeli priznanja Vučiću je samo još jedan primer političke poniznosti lokalne vlasti SNS i SVM, koja, u nedostatku konkretnih rezultata, pokušava da se dodvori vladajućoj eliti u Beogradu, navode.

Politika podaništva, kojoj robuju vladajuće stranke u Subotici, samo šteti građanima.

Da su stvari sagledane realno, i bez želje da se „divi liku i delu“ predsednika republike, videlo bi se da je Subotica, za samo deset godina, izgubila 18.000 građana, ili gotovo 15% stanovništva. Egzodus građana Srbije je svakodnevan.

To je najznačajniji dokaz katastrofalnog rada celokupne vlasti, na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Uz to, bilo je potrebno da se funkcioneri SNS i SVM samo prošetaju Suboticom i čuju koliko su građani uplašeni za svoju bezbednost zbog svakodnevnih oružanih incidenata krijumčarskih bandi.

Nije moguće da ne znaju da je i to odgovornost najviših organa vlasti, na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Nadamo se da će u gradskoj Skupštini, prilikom glasanja o ovom predlogu Komisije, prevladati razum i da će se sprečiti nova sramota za Suboticu, istakli su u saopštenju LSV- Vojvođani.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x