Majsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Turistička organizacija Zlatibor objavila je sedamnaesto izdanje elektronskih novina.

Ovaj broj otvara uvodnik Igora Miklje, televizijskog novinara, voditelja i urednika, dok nam tema broja donosi priču o prazničnoj magiji Zlatibora, tokom proteklih vaskršnjih i prvomajskih praznika. O još jednom uspešnom periodu zlatiborskog turizma govori i direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o Zlatiboru, kao  destinaciji koju vole mladi gde su samo neki od zanimljivih predloga kako bi odmor za mlade bio nezaboravan.

Još jedna od interesantnih priča aprilskog broja je i priča o retrospektivnoj izložbi fotografija o izgradnji zlatiborske gondole, pod nazivom “Od lakomice do Gold gondole“.

Ovo izdanje sumira događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Tu je zanimljiva priča o prvom međunarodnom fudbalskom turniru “Zlatibor kup“. Veliki uspeh ostvarili su i košarkaši “Zlatibora“ (prvaci Košarkaške lige Srbije) osvajanjem prvog mesta na finalnom turniru regionalne ABA 2 lige održanom u Skoplju. A u to vreme su se i odbojkašice “Zlatibora“, pod vođstvom trenera Stanka Brašanca, plasirale u Prvu ligu Srbije, što je najveći uspeh ovog ženskog kluba u prethodne dve decenije postojanja.

Zapažen je i uspeh paraatletičara Aleksandra Radišića koji je osvojio prvo mesto u bacanju čunja na Otvorenom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske, održanom u Puli. Veliku pažnju je privukla izložba u Galeriji Kulturnog centra Zlatibor “Dva plus jedan“ autora Žarka Stankovića, Dejana Milivojevića i Zorice Đorđević.

Tu je i zanimljiva priča o volonterki Takako Sakai, koja boravi na Zlatiboru i radi u Turističkoj organizaciji Zlatibor u okviru programa „Japanski volonteri za međunarodnu saradnju“.

Majsko izdanje Elektronskih novina predstavlja gastronomski bezglutenski doživljaj u restoranu “Maša”. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljen je i hotel & spa “Idila“ za porodičnu idilu na odmoru.

Iz prošlosti Zlatibora, dolazi interesantna priča o tome kako je Zlatibor poneo „zlatno“ ime.

Pogledajte elektronsko izdanje elektronskih novina PDF >>>

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x