Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE od 22. aprila na Beogradskom sajmu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Beogradski sajam printscreen
Podelite vest

Na 48. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu predstaviće se više od 500 izlagača iz zemlje i inostranstva, najavili su organizatori.

Oni će na Sajmu predstaviti proizvode i inovacije za komercijalnu i stambenu izgradnju – za spoljašnje i unutrašnje radove za novogradnju, renoviranje, restauraciju, rekonstrukciju i modernizaciju, najnovije tehnologije i rešenja, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Sajam će biti mesto susreta stručnjaka, kompanija i entuzijasta građevinske industrije, predstaviće najnovije trendove, tehnologije i projekte.

Zemlje-učesnice Sajma kojeg će otvoriti ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, biće Australija, Bosna i Hercegovine, Bugarska, Hrvatska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Italija, Azerbejdžan, Severna Makedonija, Rumunija, Slovenija, Španija i Holandija.

Nacionalne izložbe na ovogodišnjoj manifestaciji organizovaće Austrija, Česka, Indija, Kina, Poljska, Turska, a organizovan nastup imaće kompanije iz Crne Gore i Republike Srpske (BiH) preko njihovih Privrednih komora.

Poseban fokus biće na ekološki prihvatljivim materijalima i održivim građevinskim praksama, a biće predstavljeni proizvodi i tehnologija koji doprinose energetskoj efikasnosti, smanjenju emisija CO2 i očuvanju resursa, što uključuje solarnu energiju, geotermalne sisteme, izolaciju, kao i pametne sisteme upravljanja energijom.

Radno vreme sajma od 22. do 24. aprila je od 10 do 19 sati, a 25. aprila od 10 do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, za grupne posete 300 dinara, a ulaznica za đake i studente košta 200 dinara uz đačku knjižicu i indeks. Parkiranje košta 200 dinara po satu.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x