Miketić: Megalomanski planovi Vučića Srbiju vode u siguran bankrot

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: screenshot/ YouTube
Podelite vest

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić ocenio je danas da najavljeni “megalomanski” planovi predsednika Srbije Aleksandra Vučiča i premijerke Ane Brnabić Srbiju vode u siguran bankrot.

“Seli oni, dumali i na kraju smislili, da bace nov spektakl na sirotinju, da izbegnemo realnost, da se ne brinemo više za nezauzdano nasilje, neobuzdane šerife, nekontrolisane cene, nepobedivu kišu, nehumane uslove rada i nebezbednu decu – već da nam pomognu da mislimo pozitivno, zagledani napred u šljaštavu 2027. godinu na kineskoj tabli”, kazao je Miketić u pisanoj izjavi.

Miketić je ocenio da se u jučerašnjem obraćanju Vučića i Brnabić ništa nije čulo o političkoj i krivičnoj odgovornosti, niti o “streljanju u Mladenovcu”, kao ni o nastradalom dečaku i dedi u Bačkoj Palanci, niti o onome što je izvelo stotine hiljada ljudi na ulice u proteste “Srbija protiv nasilja”.

“Ukratko, sinoć je predsednik pokušao da nas šibicari, i to, jedna ruka od 12 milijardi evra, dok tonemo u bankrot. I lični i društveni”, dodao je u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x