Miketić (Zajedno): Vulin ubacuje provokatore na proteste, hvala policajcima u civilu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Milan Obradović/MO
Podelite vest

Poslanik, član stranke Zajedno Đorđe Miketić ocenio je danas da je “režim u paničnoj defanzivi jer mu nijedna poznata finta za gašenjem protesta nije prošla, tako da mu je ostao samo još jedan adut – režirani incidenti”.

Miketić je, u pisanoj izjavi, pozvao direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina da podnese ostavku i “tako doprinese smirivanju situacije u društvu”.

Ideja je da režim preko ubačenih elemenata i provokatora izazove incidente i otera pristojne i odlučne građane koji nedeljama učestvuju na mirnim građanskim protestima. Vulin, dobro poznat po razbijanju demonstracija devedesetih godina, hitno treba da obuzda svoje orkestirane falange”, rekao je Miketić.

Prema njegovim rečima, “sve što je režim do sada radio samo je podizalo rešenost građana da u zahtevima istraju, pa će tako biti i sada”.

“Zahvaljujemo policajcima u civilu koji su zajedno sa našim redarima sprečili nekoliko incidenata ispred zgrade Radio-televizije Srbije. Odsustvo uniformisane ali i saobraćajne policije, govori da režim incidente priželjkuje, ali i da je pripadnike sektora javnog reda i mira ostavio bez adekvatne zašite”, zaključio je Miketić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x