N. Stefanović: S Vučićem imam izuzetno profesionalan odnos, od funkcija je bitnije da Srbija jača

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, Foto: Ministarstvo odbrane
Podelite vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da ima dobre odnose sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, kao i da je najmanje bitno ko će posle pobede vladajuće stranke na izborima biti na kojoj funkciji, a da je najvažnije da Srbija napreduje.

“Predsednik Vučić i ja imamo izuzetno profesionalan odnos, radimo da svakog dana jačamo našu vojsku. Drago mi je da mogu da ga dobijem u svakom trenutku oko tih pitanja koja su vezana za Srbiju. To je suština”, rekao je Stefanović za TV Prva.

Kako je naveo, “zna da ima mnogo onih koji su zlonamerni i voleli bi da ti odnosi nisu dobri kao što jesu, ali moraću da ih razočaram”.

Na pitanje na kojoj funkciji će biti posle izbora, rekao je da mu je “cilj da ostavi neki trag iza sebe”.

“Za Srbiju je važno da napreduje, personalna imena u tom smislu su najmanje važna. Na kraju krajeva čekajte da pobedimo na izborima, mada sam uveren da će tako biti”, rekao je Stefanović.

Na navode da ga nema puno u izbornoj kampani, kao ni još nekih ministara, odgovorio je da nisu “u centralnim televizijama”, ali da je i on “stalno na terenu”.

“Svaki dan sam u drugom gradu, nekad po tri, četiri mesta”, rekao je Stefanović, navodeći i da je Srpska napredna stranka poznata po tome što daje šansu velikom broju novih, mladih ljudi koji se gradjanima predstavljaju kao kandidati za poslanike.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x