Na planinskom centru Tornik otvorena letnja sezona

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U sredu, 22. juna 2022. godine na planinskom centru Tornik otvorena je letnja turistička sezona.

U prisustvu velikog broja medija koji su ispratili ceremoniju otvaranja i predstavnika Skijališta Srbije, Turističke organizacije Zlatibor i Gold gondole sadržaji na planinskom centru Tornik pušteni su u rad.

Predstavnici medija imali su priliku da se do ski centra Tornik voze zlatiborskom Gold gondolom.

Medijima se obratila predstavnica JP “Skijališta Srbije” Ana Jovanović koja je najavila da će, tokom leta, turisti moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, da koriste staze za planinski biciklizam, e-bike, kao i stazu za mountain cart. U toku letnjih meseci na Torniku će biti na raspolaganju i adrenalinski sadržaji: bob na šinama, tjubing staza, avantura park, kao i multifunkcionalni teren.

Prisutnim medijima obratila se i direktorka JP “Gold gondola” Bojana Božanić koja je istakla da se u kontinuitetu tokom svake sezone radi na inoviranju sadržaja prilikom čega goste na Zlatiboru uvek čeka nešto novo i atraktivno. Najavila je vožnje gondolom u večernjim satima, interesantna mesta za fotografisanje na početnoj i krajnjoj stanici i druge novitete koji će upotpuniti boravak gostiju na Zlatiboru.

Na dan otvaranja korišćenje svih sadržaja planinskog centra bilo je besplatno za sve posetioce.

Radno vreme planinskog centra tokom leta biće svakog dana od 10.00 do 17.00 časova.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x