Nišlije “kidaju” u Prvom bendu Srbije na InstaTV

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: prinstscreen Insta TV
Podelite vest

Među četrdeset takmičara  u rijaliti programu “Prvi bend Srbije”  na novoj Insta TV poslednje dve nedelje u najboljim bendovima po cenama žirija su dvojica muzičara iz Niša, gitarista Luka Radulović i klavijaturista Nikola Miljković.

Već drugu nedelju zaredom u rijaliti programu “Prvi bend Srbije” na Insta TV pobeđuju bendovi u kojima su, između ostalih, dvojica muzičara iz Niša.

Autorske pesme Luke Radulovića “Ne, ne idi” i “U ovim danima” dobile su najviše ocene žirija, a po rečima Kikija Lesandrića, Luka Radulović je i najbolji gitarista u kampu u kojem je 40 muzičara iz cele Srbije.

Sin je gitariste Baneta Radulovića (Galija, Pan bend) i od malena svira gitaru. Za učešće u ovom muzičkom kampu odlučio se na poziv produkcije iz Beograda.

Trenutno je, uz Miroslava Petkovića, u autorskom bendu “Zero Two” sa kojim je osvajao nagrade na takmičenju “Bunt” RTS-a.

Nikola Miljković, takođe Nišlija, odlično svira klavijature, a simpatije u kampu stekao je svojim autentičnim niškim govorom. Obožava muziku i ples, a plesom se i profesonalno bavi kroz plesnu školu čiji je vlasnik.

Insta TV koju je pokrenuo vlasnik Pinka Željko Mitrović, počela je sa radom 28. oktobra kao prvi interaktivni kanal u Srbiji koji predstavlja spoj televizije i društvenih mreža.

Istog dana je u muzički kamp ušlo  40 muzičara i plesačica različitih generacija, a oni će se u naredna četiri meseca takmičiti za Prvi bend Srbije. Podeljeni su u grupe od po šest članova.

Zadatak muzičara je da svakoga dana spreme i odsviraju po dva “kavera”, njihovu interpretaciju svetskog ili domaćeg hita, a tokom sedmice pripreme autorsku pesmu koja se izvodi nedeljom na velikoj sceni u Pinkovom studiju u Šimanovcima.

Poput svakog rijalitija, i u ovom je život takmičara pokriven kamerama koje snimaju razgovore, probe i nastupe koji se dešavaju svakog dana od 20 ili 21 sat.

Za razliku od ostalih rijalitija, u ovom kamere ne snimaju 24 časa, program na Insta TV počinje od 10 sati, a kamere se isključuju u 1 sat po ponoći.

Nastup takmičara, a posebno po jednu autorsku pesmu koju šest bendova izvode nedeljom od 21 sati, ocenjuje žiri među kojima su Bebi Dol, Kiki Lesandrić, Srđan Žika Todorović, Isidora Mitić i tik-toker Nikola Jovanović.

One takmičare koji ostanu do kraja projekta (u februaru) očekuje vredna pojedinačna novčana nagrada u visini od 10.000 evra , a za svaki mesec proveden u kampu takođe će biti plaćeni. Produkcija projekta obezbedila je instrumente, hranu, cigarete, a svaki takmičar ima i skromni nedeljni budžet koji može da koristi po sopstvenom nahođenju.

     Poslušajte  dve autorske pesme Luke Radulovića sa bendovima “Južni tok” i “Okice”.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x