Novogodišnji praznici u Anti shop Elektropioniru uz Artan Lili, Kandu, Kodžu i Nebojšu i Kendija

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Artan lili FOTO: Romana Slačala
Podelite vest

Novogodišnji program u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15 u Beogradu trajaće četiri dana: 31. decembra u Novu godinu uvodi  Artan Lili koncertom i specijalni praznični DJ set; 1. i 2. januara 2022. Kanda Kodža i Nebojša nastaviće sa tradicijom koju neguje već više od 15. godina, samo što će ,,tradicionalni prvojanuarski koncert” da traje dva dana da bi ,,sve stalo u rokenrol” i kako, usled ograničenih kapaciteta, niko ne bi ostao uskraćen za ovu tradiciju, a 3. januara 2022. posle dve godine Kendi se vraća u Anti Shop Elektropionir i organizuje ,,reprizu reprize”

ARTAN LILI su pripremili poseban novogodišnji poklon za svoju publiku – singl ,,Rokenrol posle rokenrola”. Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers.,,Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu” – zaključuje Bojan Slačala.

KANDA KODŽA I NEBOJŠA biće zaslužni za to da ,,najsvetliji dani” u 2022. budu već 1. i 2. januar. Nastavljaju beogradsku tradiciju u Cetinjskoj ulici u Beogradu, u Anti Shop Elektropioniru

KENDI, Pablo Kenedi, kalambur-majstor: hopa, repa, trepa / hitmejker, bitbrejker, Aristokrat, Sokrat, Pančo Vilja, jaše od pesme do pesme, gradski fantom i njegov glas – alt, tenor, bariton, bas.

U Anti Shop Elektropioniru se sprovode epidemiološke mere propisane za ugostiteljske objekte na  teritoriji grada, što podrazumeva i kovid propusnice, odnosno potvrdu o vakcinaciji, preležanom koronavirusu ili negativni test ne stariji od 48 sati.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x