Opljačkan salon venčanica u Prokuplju, zatim poliven uljem (FOTO + VIDEO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: A.P.
Podelite vest

U  centru Prokuplja u noći između nedelje i ponedeljka opljačkan je salon venčanica, a lopovi, nakon što su odneli 40 modela venčanica, ceo salon polili prerađenim uljem.

Foto: A.P.

Vlasnici, jako uplašeni ističu da se radi o čudnoj pljački i zločinu, kao i da nemaju neprijatelje. Uništeni su zidovi, podovi, namestaj, garderober, a ukradene su dizajnerske haljine u vrednosti od 30.000 evra.

Foto: A.P.

“Dragi sugrađani i prijatelji, želim da vam prikazem u jednom videu vandalizam i ljudsku zlobu. Naime, u nedelju preko noći na ponedeljak neko je imao hrabrosti da OPLJACKA naš salon u CENTRU GRADA. Uzeli su 40 venčanica (dizajnerskih haljina) u iznosu od 30000€ i to nije sve. Salon je uništen i poliven prerađenim uljem. Zidovi, podovi, namestaj, garderober, kao što vidite. Steta je totalna i nista od ovoga nisam mogla da sačuvam. Vec 2 dana u ovom stanju ja renoviram salon (15000€) Pa sad vi meni recite da li smo bezbedni? U centru grada ovako nesto. Nama? Koji smo poštenim radom stvorili sve. Nama koji nikom ne dugujemo i nikad u životu nismo imali sukob, a kamo li neprijatelja? Da li se taj neko plasi Boga? Ima li decu? Nekog svog? Zna li da se njegova dela pisu negde gore? O ovome ne treba da se cuti. Pravda cć stici. Ja cu obnoviti sve i necu stati. Radićemo i jače i bolje. Ovo nije kraj. Onaj ko je ovo uradio će se pronaći, ne sumnjam ni tren. Sada cu vas zamoliti da što više vas podeli ovu objavu. Pomozite mi da se vidi i čuje. Takođe, želim da se zahvalim nadležnim organima koji izvršavaju svoj zadatak i van mojih očekivanja. A pociniocu imam samo jedno da poručim. BOG JE VELIKI”, napisala je vlasnica salona na instragram profilu.

Foto: A.P.

Slučaj je prijaven policiji, a o svemu su obavestili nadležno tužilaštvo.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x