Otvoren konkurs za prijave filmova na 71. Martovski festival

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: promo DOB
Podelite vest

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda obaveštavaju sve domaće produkcije i autore da je od 15. novembra 2023. do 15. januara 2024. godine rok za podnošenje prijava za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 71. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma – Martovskog festivala.

Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, isključivo za prijavu kratkometražnih filmova i to u sledećim kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i video art. Prilikom prijavljivanja međunarodnih filmova plaća se naknada (submission fee) u iznosu od 30 dolara.

Prijava na konkurs u svim kategorijama se vrši isključivo preko Filmfreeway platforme Martovskog festivala od 15. novembra 2023. do 15. januara 2024. godine, na linku: https://filmfreeway.com/MARTOVSKI

Konkurs važi za filmove proizvedene 2022. godine i kasnije.

Producenti ili autori filmova selektovanih za takmičarski program 71. Martovskog festivala biće obavešteni najkasnije do 01. marta 2024.

Festival će biti održan od 26. do 30. marta 2024. godine, u organizaciji Doma omladine Beograda i pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x