Otvorene prijave za webinar ,,Kako kreirati najbolju poslovnu godinu”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Vidi Srbiju: Maja Vodeničarski
Podelite vest

Kada je 19. aprila na Uskrs naš portal VidiSrbiju.rs krenuo sa radom bili smo sigurni da radimo pravu stvar… nakon meseci pisanja, objavljivanja tekstova i promocije brojnih lepota Srbije – dobri rezultati nisu izostali. Upravo zbog toga, naš portal biće jedna od tema vebinera koji je zakazan za sutra na konferencije.rs pod okriljem Sacret Life platforme.

Cilj ovog događaja koji je planiran za sredu 23.12. u 19 sati je da uz pomoć uspešnih menadžera i konsultanata iz sveta poslovanja Indire Popadić i Nenada Nikolina inspirišu preduzetnike da u narednu godinu uđu sa dobrim biznis planom i konkretnom idejom u kom smjeru će nastaviti svoje poslovanje.

Moderator i voditelj biće Milorad Miša Ćirić glavni i odgovorni urednik Diaspora Media Group koji će uz pomoć gostiju ali i svog iskustva pokušati da doprinese što boljem toku informacija.

Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant koji iza sebe ima preko 20 godina iskustva iz oblasti preduzetništva i preko 1500 koučing sati menadžerskih ekspertskih vještina. Njen cilj je da inspiriše preduzetnike koji žele da ulože u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli veštine i znanja kroz IP CORE SUCCESS SISTEM i na taj način ostvare svoj profesionalni i lični cilj i uspeh.

Nenad Nikolin je možemo slobodno reći otac startupa u Srbiji. Iza sebe ima svetsko i lokalno iskustvo kao i brojne nagrade iz ove oblasti. Osnivač je i direktor kompanija Fractal Dimension i CCS Solutions. Po obrazovanju diplomirani inženjer fizičke elektronike a po opredeljenju inovator i pokretač nekoliko startapa poput MojeVino i MojaRakija, MojaVizitKarta, CouchCoach, S&N Winhouse i Zelena maska. Kada ne radi na svom startapu Nenad pomaže drugim preduzetnicima da unaprede svoj biznis.

Događaj je planiran za sredu 23.12. u 19 sati, a prijavu možete obaviti putem ovog linka, a možete ga pratiti i na FB live putem stranice konferencije.rs.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x