POKS Beograd: Predlog zakona o istopolnim zajednicama nije prihvatljiv za naše poslanike – odlučno branimo stavove SPC!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Pravoslavna vera duboko veruje u tradicionalni koncept braka kao zajednice između muškarca i žene. Stoga, u duhu pravoslavlja, istoplone zajednice u Srbiji nisu prihvatljive za poslanike POКS-a u ovom sazivu.

Srbiji ne treba parada srama u Beogradu koja je propraćena skrnavljenjem krsta i gospoda Isusa Hrista, ikona, te paljenje istih od strane njihovih aktivista, naprotiv, Srbiji trebaju tradicionalne i porodične vrednosti koje su ključ zdravog društva.

To naizgled lepo i šareno je još uvek nerazumljivo u potpunosti za mnoge od nas i svakako da treba vremena, da ne kažem godina, kako bi se upoznali sa svime što oni propagiraju i za šta se zalažu.
Otac i majka, a ne roditelji po brojevima, imaju utemeljenu odgovornost u našem društvu od kojih zavisi budućnost naše dece i u kakve će ljude izrastati.

Ne znam gde svi oni jure i žure, pa Putin ih je zabranio na 100 godina, svestan da tako štiti porodicu i zemlju od zapadne anti-porodične ideologije. No bez brige, svedoci smo da kod nas sve to ide mnogo brže, kao i ostala usklađivanja sa EU.

Кada je u pitanju predlog zakona o istopolnim zajednicama, on nije prihvatljiv za poslanike POКSa koji će odlučno braniti stavove SPC!“, izjavio je Narodni poslanik i potpredsednik POКS, Vladimir Đorđević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x