POKS: Trošimo milione na obezbeđenje Evroprajda dok moramo da štedimo struju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Pixabay/LazarCatt
Podelite vest

Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) ocenio je danas da je sramno to što u vremenu štednje država “baca pare” na skupove čije je održavanje prethodno bilo zabranjeno, aludirajući na izjavu ministra policije Aleksandra Vulina da je država platila tri miliona evra za obezbeđenje Evroprajda.

“Održana šetnja takozvanog Evroprajda najbolјi je dokaz da je državno rukovodstvo podleglo pritisku sa zapada, iako je MUP Srbije prethodno šetnju zabranio. Ono što posebno iritira je da ministar Vulin sada pokušava da nas ubedi da to što smo videli nije istina i da treba da verujemo njemu, a ne svojim očima”, naveo je lider POKS Vojislav Mihailović u saopštenju.

On je dodao da Evroprajd vređa nacionalna i verska osećanja većine građana Srbije i da predstavlja veliki trošak, koji plaćaju svi.

“Tražimo od premijerke da objasni narodu kako je moguće da se sa jedne strane donose mere štednje električne energije i preporučuje gašenje svetala i klima uređaja, a sa druge da se novac poreskih obveznika baca za skupove koji su prethodno bili zabranjeni”, dodao je on.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x