Ponoš: Da ‘ProGlas’ čuju svi, voda je došla do grla

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto. FB Zdravko Ponoš
Podelite vest

Lider stranke Srbija Centar – Srce Zdravko Ponoš ocenio da građani kad pogledaju imena koja su stala iza predstavljenog “ProGlas-a” mogu i bez detaljnog čitanja da budu uvereni da su se založili za nešto ispravno.

“Kad ovakvi ljudi oglase uzbunu i pozovu na akciju ovakvim rečima, onda bi svima trebalo da je jasno da je voda stigla do grla,” – rekao je Ponoš, za list Danas

On naglašava da je “važno je da njihov proglas čuju i oni koji potopa do sada nisu bili svesni”.

Ponoš je istakao da svi treba da znaju da je “Vučićeva Arka šuplja i nije šteta jer su se na nju inače nagurali baš oni koji treba da potonu.”

Grupa intelektualaca i istaknutih ličnosti iz nauke, kulture, obrazovanja, medija, pravosuđa, donela je u utorak „ProGlas“, sa ciljem ohrabrivanja građana da se aktiviraju, izađu na izbore i povrate svoj suverenitet.

Javne ličnosti, među kojima su i Dragan Bjelogrlić i Miodrag Majić, predstavili su juče  tekst proglasa, svrhe i ciljeve inicijative „ProGlas“.

„ProGlas“ želi da okupi javne ličnosti koje bi učestvovale u pozivanju građana da iskoriste svoje pravo glasa na izborima raspisanim za 17. decembar.

Iza inicijative “ProGlas” su stali Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus i prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović,

Tekst „ProGlasa“ će u četvrtak biti pred građanima, koji će moći da ga potpišu i podrže.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x