Predstavnici domaćih turističkih agencija u poseti Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Turistička organizacija Zlatibor
Podelite vest

Zlatibor, turističko mesto mngobrojnih sadržaja i prirodnih blagodeti, vrhunskog smeštaja, bogatih programa za goste svih uzrasta. Domaćinski dočekuje mnogobrojne turiste pored najduže panoramske gondole na svetu, preuređenog Kraljevog trga, obnovljenog jezera sa multimedijalnom fontanom na svetskom nivou… U subotu, 23. jula Zlatibor su posetili predstavnici domaćih turističkih agencija u organizaciji apartmanskog kompleksa “Titova vila” i turističke organizacije “Sat travel”.

Turistička organizacija Zlatibor je prilikom ove info ture za predstavnike domaćih turističkih agencija održala prezentaciju u Inovacionom biznis centru Zlatibor, gde su se upoznali sa najvažnijim informacijama o destinaciji.

U okviru jednodnevnog obilaska najposećenijeg planinskog centra Srbije, tokom 23. jula 2022. godine, predstavnici domaćih turističkih agencija upoznali su se sa pojedinim turističkim potencijalima planine, atrakcijama i sadržajima kojima Zlatibor raspolaže. Oni su tom prilikom posetili jedinstveni muzej na otvorenom “Staro selo” u Sirogojnu, a potom i najznačajniji speleološki objekat, Stopića pećinu. Posebnu pažnju gostima su privukli vrhunski gastronomski doživljaji, tradicionalni domaći proizvodi dok je ljubaznost ugostiteljskih radnika učinila da sa Zlatibora ponesu najlepše uspomene.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Predstavnici domaćih turističkih agencija zahvalni su što su imali priliku da se tokom ove info ture upoznaju sa atrakcijama, sadržajima, kvalitetnom i sadržajnom uslugom koju pruža turistička destinacija Zlatibor i prilikom toga razmene dragocena iskustva.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x