Princeza Katarina opremila centar “Knjeginja Ljubica” u Kragujevcu (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Kraljevski dvor Beograd
Podelite vest

Nj.K.V. Princeza Katarina, u saradnji sa Humanitarnom organizacijom Lajflajn iz Čikaga, koja je pod pokroviteljstvom Njenog Kraljevskog Visočanstva, donirala je opremu za radnu sobu Centra za socijalni rad „Kneginja Ljubica“ u Kragujevcu.

Donacija se sastoji od dva računara sa kompjuterskim stolovima i stolicama, otvorenim policama, tablama od plute, bibliotečke police za knjige, fotelje sa stočićem, portreta Nikole Tesle, zavese i tepiha. Ukupna vrednost donacije je 6.500 dolara.

„Veoma sam zahvalna gospođi Roksani Živanović Gec koja je dala ovu divnu donaciju u znak sećanja na Živka Živanovića i Radunku Milošević, i gospodinu Milanu i gospođi Gorani Kosanić, koji su dali donaciju u znak sećanja na Milinku Kosanić. Zahvaljujući velikoj pomoći ovako dobrih ljudi iz inostranstva, koji nisu zaboravili svoj zavičaj, moja Fondacija u Beogradu nastavlja da pomaže srpskim ustanovama koje brinu o našoj deci, u kojima leži naša budućnost. Srećni osmesi na njihovim licima daju mi snagu da učinim još više za naš narod i decu u Srbiji“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

„Iskoristila bih priliku da se zahvalim svim donatorima na donaciji koju su dali Centru za socijalni rad „Kneginja Ljubica” u Kragujevcu za opremanje radne sobe za sve korisnike naših usluga. Ova donacija je veoma značajna jer našim korisnicima pruža mogućnost da kvalitetno organizuju svoje slobodno vreme, čitaju u veoma lepom novom prostoru, da uče, rade domaće zadatke i prate onlajn učenje i školske časove. Kvalitetnim provođenjem vremena u radnoj sobi naši korisnici postaju opušteniji i na trenutak zaborave na svoje probleme“, rekla je Snežana Stevanović, načelnica Centra za socijalni rad „Kneginja Ljubica“. 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x