Prva nagrada za Turističku organizaciju Zlatibor na izložbi u Leskovcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor je bila učesnik XVI Izložbe suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2023“ prilikom čega je u četvrtak, 2. novembra dobila priznanje za osvojeno prvo mesto u kategoriji video publikacija, turistički promo spot.

Petočlani žiri, sastavljen od književnih umetnika i predstavnika Turističke organizacije grada Leskovca je dodelio ovo priznanje. Tom prilikom su dodeljene nagrade u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.

Foto: TO Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor raspolaže mnogobrojnim publikacijama turističke destinacije. Jedan od nezaobilaznih vidova promocije su i turistički promo spotovi koji slikom i zvukom najbolje mogu da dočaraju svu lepotu Zlatibora, a potencijalnim turistima približe brojne aktivnosti koje su im na raspolaganju. U takmičarskom delu u kategoriji video publikacija prvo mesto je osvojio turistički spot pod nazivom “Zlatibore, ko ti ime dade”.

Foto: TO Zlatibor

Nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu i prikazuje neke od aduta najposećenije srpske planine – bajkovite pejzaže, poznate i manje poznate predele, pešačke staze i druge vrednosti Zlatibora. Turistički promo spot prate stihovi našeg poznatog zavičajnog pesnika Mihaila Ćupovića pod nazivom “Zlatibore, ko ti ime dade”.

Kolektiv Turističke organizacije grada Leskovca se ovom prilikom zahvalio svim učesnicima na značajnom doprinosu manifestaciji Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2023“.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x