Prvi dan Srpske nove godine uz umeren i jak mraz

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto:O.S.R.
Podelite vest

Ujutro mestimično magla i slab i umeren, a na jugoistoku ponegde i jak mraz. Tokom dana toplije, malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -12 °C na jugoistoku do -3 °C na severu i istoku, najviša dnevna od 2 do 8 °C. Tokom noći umereno prolazno naoblačenje, najpre na severu i istoku, ali će se zadržati suvo.


BEOGRAD
Ujutro u pojedinim delovima grada magla i umeren mraz. Tokom dana toplije, malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni
i severozapadni. Jutarnja temperatura od -6 °C do -3 °C, najviša dnevna od 4 do 7 °C. Tokom noći umereno prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

NOVI SAD
Ujutro kratkotrajna magla i slab mraz. Tokom dana toplije, malo do umereno oblačno sadužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.
Jutarnja temperatura oko -4 °C, najviša dnevna oko 6 °C. Tokom noći umereno prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

NIŠ
Ujutro magla ili niska oblačnost sa umerenim mrazem. Tokom dana umereno oblačno, posle podne sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i
severozapadni. Jutarnja temperatura oko -8 °C, najviša dnevna oko 3 °C.

KRAGUJEVAC
Ujutro umeren mraz. Tokom dana toplije, malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko -8 °C, najviša dnevna oko 7 °C. Tokom noći umereno prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo.

KRALJEVO
Ujutro kratkotrajna magla i umeren mraz. Tokom dana toplije, malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko -8 °C, oko 5 °C.

PRIŠTINA
Ujutro hladno, tokom dana toplije, umereno oblačno posle podne sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura
oko -10, najviša dnevna oko 2 °C.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x