Šapić: Saradnja sa Vučićem počela pre dve i po godine, sada se i nastavlja

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/BeoInfo
Podelite vest

Gradonačelnik Beograda u ostavci Aleksandar Šapić izjavio je da je njegova saradnja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem počela pre dve i po godine, a da se sada i nastavlja.

“Bez obzira na sve te gradske, ovakve i onakve priče, mi suštinski nikad nismo imali problema. Da li se on uvek baš do kraja slagao sa onim što radim, verovatno nije, ali to je manje važno. Ja sam došao da vodim Beograd, da ponesem odgovornost i mislim da sam uradio dobre stvari”, rekao je Šapić za televiziju B92.

Ocenio je da su ga rad, rezultati i sve ono što je radio u poslednjih 14 godina preporučili Beograđanima i saradnji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koja je počela 2021. godine kada je njegov Srpski patriotski savez (SPAS) pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

“On je čovek sa najvećim političkim autoritetom u zemlji i ne bi se on tek tako igrao i ulazio u saradnju sa nekim za koga ne veruje da može nešto da uradi”, naveo je Šapić.

Aleksandar Šapić podneo je 29. septembra ostavku na mesto gradonačelnika kako bi novi izbori mogli da budu održani 17. decembra, zajedno sa parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x