Selektor Dragan Stojković odredio zadatke, maksimalan pristup pred Mađarsku i Crnu Goru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FSS.rs
Podelite vest

Najbolju reprezentaciju Srbije sledećeg meseca očekuju još dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Mađarske u Budimpešti 14. oktobra, a zatim i tri dana kasnije protiv Crne Gore u Beogradu.

Od povrakta iz Kaunasa i osvojena tri boda protiv Litvanije traje priprema za utakmice koje u idealnom scenariju mogu Srbiji da donesu plasman na završni turnir Starog kontineta na kojem naš državni tim nije bio od 2000. godine.

Poslednja faza plana i programa priprema selektora Dragana Stojkovića i njegovih saradnika kao i uvek podrazumeva maksimalan pristup. Selektor Stojković odlazi u pravcu Atine. Prestonica Grčke „goreće“ u nedelju uveče, s obzirom na to da je po rasporedu u šampionatu utakmica Panatinaikosa i PAOK-a koju će uživo posmatrati šef stručnog štaba nacionalnog tima Srbije.

Boravak u Atini podrazumeva susret sa reprezentativcima Srbije koji su u Panatinaikosu Filipom Đuričićem i Filipom Mladenovićem, kao i zvezdom solunskog kluba Andrijom Živkovićem odnosno uzdanicom atinskog AEK-a Mijatom Gaćinovićem.

Stojković je takođe delegirao zadatke sa ciljem što bolje pripreme, tako da će između ostalog nedavno promovisani direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga boraviti u Istanbulu  gde će posmatrati utakmicu Fenerbačaea za koji sa uspehom igra kapiten Srbije Dušan Tadić. U goste Feneru stiže Rizespor.

Podsećamo da je selektor Stojković pre tri dana saopštio širi spisak igrača na koje računa u utakmicama protiv Mađarske i Crne Gore, dok će konačan spisak objaviti 6. oktobra.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x