SNS: Blokadu Ibarske magistrale organizovala opozicija i doživela fijasko

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: SNS.org.rs
Podelite vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku ocenio je danas da je čačanska opozicija organizovala blokadu Ibarske magistrale u Preljini i “doživela fijasko”, jer se na blokadi okupio mali broj gradjana.

“Na politički organizovanoj blokadi Ibarske magistrale, iniciranom od nove-stare koalicije Nove Srbije i Dveri, kao i nekoliki bivših naprednjaka, sada aktivista Jeremićeve stranke, pojavilo se tek nekoliko desetina gradjana i to mahom iz okolnih opština”, navodi SNS u saopštenju.

Dodaje se da su se zabrinuti gradjani i “samozvani ekolozi” povukli sa blokada nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao reč i Skupštini vratio Zakon o eksproprijaciji i inicirao izmene Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi.

“Ipak manja grupica političkih aktivista nastavlja da teroriše ljude i uskraćuje im pravo na slobodu kretanja. Gradjani su prepoznali da tzv. ‘protest’ sada vode članovi propalih stranaka, koji samo gledaju kako da iskoriste nedovoljno informisane ljude u nastojanju da uz pomoć ulice ponovo dodju na vlast”, navodi u saopštenju SNS.

Gradski odobor SNS-a apelovao je na sve opozicione aktiviste da odustanu od blokada puteva, prestanu “sa besomučnim maltretiranjem učesnika u saobraćaju i omoguće svim gradjanima slobodu kretanja”, a da svoje političke stavove i programe promovišu na mestima koja su predvidjena za političku kampanju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x