SRS: Zorana Mihajlović priprema novi energetski kolaps

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlovic, Foto: (BETAPHOTO/MRE SRBIJE/ZORAN PETROVIC/EV)
Podelite vest

Srpska radikalna stranka danas je ocenila da prema informacijama iz Elektroprivrede Srbije (EPS), Elektromreža Srbije i Agencije za energetiku, Srbiji preti nova energetska kriza, za koju će ponovo biti odgovorna ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.

“Odavno upozoravamo na štetnost uticaja Zorane Mihajlović na rad svih resora kojima je do sada rukovodila. Tako je bilo i kada je u Srbiji potpuno prekinut pravni promet nepokretnosti zbog toga što Кatastar pune dve godine nije rešavao zahteve gradjana i pravnih lica. Isto je i sa nemogućnošću legalizacije objekata zbog ‘Zoraninog’ zakona”, navodi se u saopštenju SRS.

Dodaje se da je ta stranka to ocenila kao opstrukciju rada državnih organa, a “očigledno je da je i ovo što se dešava u oblasti energetike svojevrsna opstrukcija rada nadležnih organa i Vlade Srbije”.

“Bahatost Zorane Mihajlović ozbiljno utiče na svakodnevni život naroda, ali je očigledno da je ona nedodirljiva kao direktni eksponent Ambasade SAD u Vladi Srbije. Vlada mora pokazati da je imuna na strane uticaje, a to je moguće ako već za sutrašnju sednicu Narodne skupštine predloži razrešenje Zorane Mihajlović sa mesta ministra za rudarstvo i energetiku”, istakla je SRS u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x