Stojković optužila Vučića da falsifikuje birački spisak, koalicija MORAMO će ostvariti dobar izborni rezultat

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

(BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Predsednička kandidatkinja koalicije “Moramo” Biljana Stojković uputila je danas otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem ga je optužila da krivotvori i u birački spisak upisuje takozvane fantomske birače na adresama drugih građana, na kojima nikada nisu stanovali.

“Vi i Vaši saradnici masovno pravite popise sigurnih glasova i zahtevate da građani slikaju glas za vas, te da snimak dostave koordinatoru SNS radi unovčenja svog glasa. Morate biti svesni da su postupci koje promovišete zabranjeni Ustavom i zakonima, a vaša je dužnost, kao predsednika Srbije, da ih poštujete. Kome nameravate da budete predsednik – fantomima i podanicima ili građanima Srbije”, navela je Stojković.

Ona je Vučića upitala zbog čega “toliko omalovažava i prezire” građane Srbije.

“Da li su za Vas samo kupljeni i ucenjeni građani – dobri građani? Odakle potiče novac za masovno podmićivanje glasača? Šta ste sve naše prodali za toliki vaš keš? Vazduh, vodu, čitavu našu zemlju?”, navela je Stojković.


Stojković je izjavila da je “ispunjavaju optimizmom trendovi koji pokazuju da će koalicija Moramo ostvariti značajne i obavezujuće rezultate”.

“Kako na gradskom tako i na republičkom nivou, a nadam se i da je moja, veoma kratka predsednička kampanja, bila uspešna kroz povećanje ukupne izlaznosti na svim nivoima”, rekla je Stojković za list Danas.

Na pitanje o predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu, ona je rekla da “dele istu iskrenost u pogledu ocene poraznog i pogubnog učinka” autokratske vlasti Aleksandra Vučića.

Medutim, kako je navela, njihove lične kao i ideološke razlike koalicija koje su ih kandidovale, nisu male.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x