Stranoj kompaniji HITNO potrebni radnici u Leskovcu, Vranju i Pirotu plata 1200 evra za 4 sata radnog vremena

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Britanska kompanija “April Joke” hitno traži 60 radnika za rad na neodređeno vreme. Kako su naveli u saopštenju, ne postavljaju nikakve uslove, osim da radnik ima stalno prebivalište u gradovima Leskovcu, Vranju ili Pirotu. Osnovna plata je 1200 evra, prekovremeni rad se plaća duplo, a u svakog gradu potrebno je po 20 radnika.

“Hitno nam je potrebno 60 radnika kojima bi radni zadatak bio da u kancelariji sede četiri sata dnevno. Radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije presudno. Od radnika se očekuje da na vreme dolaze na posao, a četiri sata koje će provesti u kancelariji u toku 24 sata, određuju sami u odnosu na svoj bio-ritam”, piše u saopštenju kompanije April Joke koje je potpisao direktor Džon Smit (John Smith).

Plata koju ova kompanija nudi Leskovčanima, Vranjancima i Piroćancima je 1200 evra mesečno u neto iznosu. Po Smitovim rečima nekoliko puta mesečno biće potrebno da radnici ostanu u kancelariji koji sat duže, što će im biti isplaćeno u duplom iznosu.

On je istakao da starost i stručna sprema nisu od značaja, ali da će prednost imati kandidati koji na engleskom znaju da kažu “dobro jutro”, “dobar dan”, dobro veče” i “hvala”.

“Mi smo u svetu poznati kao kompanija koja brine o položaju svojih radnika. Za one koji ne kasne na posao i ne koriste pauzu, obezbedili smo godišnje bonuse u vidu vaučera za letovanje u saradnji sa poznatom niškom turističkom agencijom. O destinacijama nismo još odlučivali, znamo da Srbi vole Grčku, ali mi na umu imamo egzotičnije destinacije poput Maldiva”, istakao je Smit.

Rok za prijavu za ovaj posao je  kratak i traje samo danas do 24.00, zato požurite jer je broj radnih mesta ograničen.

Super  je vest, jel da?

Još samo da danas nije Svetski dan šale, Prvi april…

Aprililiiiiiiiii…i ne zamerite nam, jedini cilj nam je bio da vam izmamimo osmeh.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x