Tepić: Vlast u Beogradu je već pala samo joj treba javiti, protesti od septembra intenzivniji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Branislav Božić
Podelite vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da vlast predvođena Aleksandrom Vučićem ne raspisuje beogradske izbore zbog “kukavičluka i svesti da su u Beogradu već pali, samo im niko nije javio”.

Ostaje još samo da se to ozvaniči i na izborima, koji će kad-tad doći, neće moći doveka da beže od njih”, rekla je Tepić u intevrjuu za list Nova.

Na pitanje veruje li da je moguća zajednička izborna lista na kojoj će biti svi organizatori protesta, ona je odgovorila da veruje da je takva lista moguća i da se nada “volji i spremnosti svih kolega da tako bude”.

“Tokom ovih godinu dana rada u Narodnoj skupštini, a naročito u ova poslednja tri meseca tokom protesta, uspeli smo da izgradimo poverenje snažno kao nikad dosad, solidarnost, podršku, zajedništvo, koje je dugo nedostajalo, i da ono što nas spaja u borbi za normalnu Srbiju – stavimo u prvi plan, a ono što nas razlikuje da ne dozvolimo da nas u tome spreči”, naglasila je Tepić.

Kako je rekla, “pokazalo se da je moguće, pokazali smo da možemo i mislim da je to dobar put”.

Ona naglašava da protesti “Srbija protiv nasilja” treba da ostanu mirni, kao i do sada, “ne možemo se protiv nasilja boriti nasiljem”.

“No, svakako će postatati agilniji, aktivniji i intenzivniji”, odgovorila je Tepić na pitanje šta se može očekivati od septembra.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x