Trifunović: Sistem je truo i korumpiran, ali će i ovome doći kraj

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)
Podelite vest

Glumac Sergej Trifunović rekao je da je “ušao u politiku jer ovome treba da dodje kraj”, ističući da će se to desiti i upitao “ali, šta ćemo posle?”.

“Zemlja koju moramo ozbiljno da digenemo na o-ruk. Sistem je toliko truo i korumpiran da je pitanje šta će biti posle. Mene mnogo više interesuje to posle nego ovo što je sad”, rekao je Trifunović, za Nedeljnik.

Kako je dodao, “da se ne bi ponovila priča 6. oktobra koji se nikad nije desila”.

Na pitanje kada je shvatio da 6. oktobra neće biti, Trifunović je rekao da je “shvatio kad je Čanak počeo da svira klavir na televiziji Željka Mitrovića”.

“A definitivno sam shvatio kada je ubijen premijer Djindjić”, naveo je Trifunović.

Na novinarsku konstataciju da i oni koji su smatrali da mu je epizoda sa politikom bila nepotrebna sada kažu da je svojom knjigom “Stovarište” restaurirao sebe, kao da je odjenom snimio dva najbolja filma u karijeri, Trifunović je ispričao da mu je “skoro jedan prijatelje rekao, znamo se iz detinjstva: ‘Jao, vratio si se’, i krene da me ljubi”.

“Kažem mu: ‘Zemljače, ja nikud nisam odlazio, ja sam stalno tu. To ste samo vi mislili da sam ja nekuda otišao pa ste se tako ponašali”, rekao je Trifunović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x