Turistička organizacija Zlatibor objavila novo izdanje Elektronskih novina

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor objavila je februarsko izdanje svojih Elektronskih novina. Četrnaesto po redu, ovo izdanje donosi pregršt zanimljivih i interesantnih priča iz zlatiborskog turizma.

Februarski broj otvara uvodnik Srđana Pantovića, direktora Komunalnog javnog preduzeća „Zlatibor” Čajetina, dok nam tema broja donosi priču o onome što je postignuto u prvoj godini rada jedinstvene zlatiborske atrakcije, Gold gondole, kao i najavljene naredne aktivnosti.

Još jedna od veoma interesantnih priča februarskog broja je priča o čarima skijanja na „zlatnoj planini”. Zima je Zlatiboru podarila pravu snežnu oazu za odmor i uživanje. Hiljade ljubitelja skijanja i zimskog odmora ugostio je snežni Zlatibor tokom prvih meseci 2022. godine. Pojedini posetioci su podelili svoja iskustva koja možete pročitati u ovom izdanju Elektronskih novina.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o Zlatiboru, kao “pet friendly” destinaciji. S obzirom da u mnoštvu gostiju ima i onih koji na planinski odmor vode i svoje kućne ljubimce. S njima im je, kažu, ovde prijatnije, užitak potpun.
U novom izdanju Elektronskih novina čitaoci se mogu upoznati sa uspešnim radom zaposlenih u Komunalnom javnom preduzeću ”Zlatibor” koji su zaduženi za uređenje turističkog centra Zlatibora i okoline i koji su tokom ovih zimskih dana preduzeli niz poslova da u najkraćem roku obezbede prohodnost puteva koji su im dati u nadležnost.

Februarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Tu je zanimljiva priča o roniocima ronilačkog kluba ”Svet ronjenja” iz Beograda koji su učestvovali u podvodnom istraživanju Ribničkog jezera. Veliku pažnju je privukla izložba Dušana Starčevića u galeriji Kulturnog centra, gde su se mogli videti predeli Zlatibora, davnašnje brvnare, proplanci s četinarima, ali i drugi motivi iz ovog dela Srbije.

Februarsko izdanje Elektronskih novina predstavlja oazu mira i uživanja – kompleks ”Aria Klub Wellness & Spa Zlatibor”, kao i harmoniju ambijenta i ukusa u ”Gastro baru Central Zlatibor”, koji posluje u okviru hotela ”Central Inn Zlatibor”.

Još jedna od interesantnih priča februarskog broja je i priča o familiji Smiljanića, koja je tokom minulih dva i po veka dala čak 16 sveštenika.

Elektronske novine čitajte OVDE – Elektronske-novine-TO-Zlatibor-14-14-02-2022

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x