Uživajte u čarima Zlatibora na točkovima električnog bicikla (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TOZ
Podelite vest

Zlatibor je najlepši kada ga doživite na pravi način a to su dugačke šetnje, uživanje u prirodi i obilasci koji vam uvek otkriju barem jedan novi delić najpopularnije turističke destinacije u Srbiji. Predivni Zlatibor možete najinteresantnije da vidite i obiđete vožnjom električng bicikla, gde ćete se malo odmarati, malo umarati a najviše uživati.

U poslednje vreme sve je više tekstova koji nas navode da se priklonimo novom trendu i budemo fit. Međutim, mnogo puta svedoci smo da i pored dobre volje i želje jednostavno ne postižemo da i minute za rekreaciju uvrstimo u gust životni raspored.

 

I taman kad pomislimo da smo razrešili dilemu i oslobodili se osećaja krivice koju nam nameće naše sve brojnije “fit” okruženje uputimo se na odmor i tamo nas dočeka ponuda koja se ne odbija.

Foto: TOZ

Da li ste ikada pomislili da ćete uspeti da bez poteškoća vozite bicikl po neravnom terenu, stotinak kilometara i da za sve to niste morali da uradite pripreme kao da ćete učestvovati na olimpijadi?

Ako i niste razmišljali o tome, a ideja vam se dopada, pa makar i samo kao dobra šala, probajte vožnju električnog bicika.

Da, moguće ih je koristiti na tradicionalan način (pedale, snaga, forma), a može i uz pomoć (nešto električne snage) kada se naiđe na veliki uspon ili se već zamorimo.

Iznajmljuju se na sat, na dan…upravo na Zlatiboru!

Ako boravite na Zlatiboru rezervišite svoj bicikl na info pultu TOZ-a, Turističke organizacije Zlatibora.

“Garantujemo vam ugođaj kakav samo vožnja biciklom kroz prirodu može da vam pruži, bićete oduševljeni spojem modernog i tradicionalnog u to smo uvereni”, poručuju turistički radnici sa Zatne planine.

Sve informacije mozete dobiti na info pultu Turističke organizacije Zlatibor ili na telefone 031/841646, 065/2288239

Foto: TOZ

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x