Velika humanitarna akcija za pomoć ugroženim porodicama na Staroj planini

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

VOS “Kreativno pero” još jednom organizuje veliku humanitarnu akciju prikupljanja dugotrajnih životnih namirnica, konzerviranih proizvoda, kao i sredstava za ličnu higijenu i to kao nastavak podrške projektu “Kolevka za Staru planinu”, organizovanog pod pokroviteljstvom Humanitarne organizacije “Kolevka”, sa namerom da se pomognu socijalno ugrožene porodice Stare planine.

Akciji se priključila i Humanitarna organizacija “Nađi Raula” iz Niša, tako da se priča o dobročinstvu širi Srbijom.

“Sa željom da zajedno širimo misiju humanosti, pozivamo vas da učestvujete u ovoj akciji i donacije dostavite u prostorije VOS Kreativno pero u periodu od 20. 9 do 24. 9. 2021. godine, na adresama Tolstojeva 58 ili Čakorska 3. Za ljude dobre volje iz Niša, donacije je moguće ostaviti u prostorijama Humanitarne organizacije “Nađi Raula” na adresi Mirisnih vrba br.8”, poručili su iz VOS “Kreativno pero”.

Podsetimo, ova akcija je samo nastavak pomoći projektu “Kolevka za Staru planinu”. Učenici iste škole su tokom Usrkšnjih praznika organizovali i humanitarnu onlajn aukciju Uskršnjih jaja, a godinama unazad organizuju i veliku humanitarnu akciju “Svi smo mi Deda Mraz”, u sklopu koje je par puta u saradnji sa organizacijom “Nađi Raula” pomagala i Grad Niš.

Nakon završetka akcije u planu je da prikupljeni paketi budu distribuirani humanitarnoj organizaciji “Kolevka”, nakon čega će biti usmereni ka onim porodicama kojima je pomoć najpotrebnija.

“Pozivamo sve ljude velikog srca i dobre volje da nam se pridruže i učestvuju u predstojećoj akciji, jer zajedno možemo više”, kažu iz VOS “Kreativno pero”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x