Vladimir Đorđević „Oni koji izlaze na izbore 2. juna, ljute se na Beograđane koji ne žele da izađu na drugo poluvreme pokradenih izbora“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

„Dok vlast govori o poboljšanju izbornih uslova, opozicija tvrdi da vlast i dalje laže i manipuliše, da ništa nisu učinili da do fer i poštenih izbora dođe, no na žalost Beograda, deo opozicije će se za Hila boriti svojim izlaskom, jer su tako u moranju, ili pak u mogućnosti. Izborne liste koje se predaju svakodnevno, predstavljaju ‘kvazi opozicione’ projekte ove vlasti i stranih ambasada. Te liste nigde nisu objavile da prikupljaju potpise, jedva da imaju po 10-15 kandidata za odbornike i ne smeta im migracija birača koja se sprovodila kako sada, tako i u decembru.

Ubeđen sam da će ih Beograđani kazniti svojim ne izlaskom na birališta 2. juna jer oni koji izlaze ne predstavljaju volju naroda koja je jasno i glasno izneta na ulicama Beograda. Ni jedan od uslova koji su tražili SPN, NADA i Proglas nisu ispunjeni, što je sada manje bitno za mnoge, jer ko ne izađe na ove dirigovane izbore, ostaće bez fotelje. Očito je da će do slobodnih i poštenih izbora u Beogradu i Srbiji doći, kada se svim akterima ovog inžinjeringa desi narod, a do tada, ko god učestvuje 2. juna na izborima, daje legitimitet ovom režimu, i u saglasju je sa pokradenim izborima, nasiljem i medijskim mrakom.

To što su vlastodršci spojili lokalne sa beogradskim izborima, pokazatelj je da upravljaju sudstvom po principu „mi okom, vi skokom!“, te im treba zahvaliti jer su i opoziciji ‘učinili’, da za trideset dana prikupe potpise, odrade kampanju, i proslave Vaskrs, najveći i najradosniji hrišćanski praznik. Podsećanja radi, tražena je revizija biračkog spiska, traženi su fer i pošteni izbori, oslobađanje medija, a ne demonstracija kontrole svega što treba da bude slobodno i nezavisno, te ne treba oni koji izlaze na izbore 2. juna, da se ljute na Beograđane koji ne žele da izađu na drugo poluvreme pokradenih izbora.

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), kao deo koalicije NADA, odlučno ostaje pri svojim stavovima i neće učestvovati u izbornom inžinjeringu vlasti i stranih ambasada!“, poručio je Vladimir Đorđević, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x