Vojislav Mihailović izabran za zastupnika i predsednika POKS!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: kraljevina.rs
Podelite vest

fje zastupnik i predsednik POKS, odlučilo je ministarstvo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave dostavilo je stranci konačno rešenje da je 19. jula upisalo u registar zastupnika političkih stranaka Vojislava Mihailovića kao predsednika i zastupnika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).

Ministarstvo je donelo jedino moguću, pravno valjanu odluku, da je izborna skupština održana 3. januara u Beogradu bila u skladu sa Statutom POKS, na kojoj je tadašnji predsednik stranke Žika Gojković voljom velike većine članova smenjen, a izabran novi predsednik, Vojislav Mihailović.

„Mesecima smo govorili da postoji samo jedan POKS, a da se oni koji su nezadovoljni voljom i odlukama velike većine članstva na izbornoj skupštini lažno predstavljaju. Bili smo strpljivi i uporni i pravda je morala pobediti. Ovim je stavljena tačka na dileme ko zastupa POKS. Jedinstveni smo i složni i jače nego ikada ćemo se boriti za ideju obnove Kraljevine Srbije. Monarhisti su pre 77 godina nasilno izbačeni iz skupštine i sada su se voljom građana na izborima konačno vratili u najvažniju instituciju u zemlji. U Skupštini Srbije ćemo imati sedam poslanika u okviru poslaničkog kluba NADA – Novi DSS – POKS koji broji 15 i drugi je po snazi opozicioni poslanički klub“,  izjavio je predsednik POKS, Vojislav Mihailović.

Mihailović kaže da će oštro kritikovati svaki predlog Vlade Srbije za koji proceni da je štetan po interese države i naroda, ali da će biti konstruktivna opozicija i predlagati svoje predloge zakona i podržati sve one koji im se učine da su dobri.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x