Vulin: U 2021. godini razbijene 24 organizovane kriminalne grupe u Srbiji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je srpska policija u 2021. godini razbila 24 organizovane kriminalne grupe i istakao da „Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal“, saopštilo je Ministarstvo.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je nakon taktičko-pokazne vežbe pripadnika Uprave kriminalističke policije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) u Nastavnom centru Makiš, ocenio da je policija u prethodnih godinu dana pokazala „izuzetnu snagu i hrabrost da se obračuna sa svim organizovanim kriminalnim grupama, medju kojima su i one koje su se posebno istakle surovošću i monstruoznošću“.

Ministar je rekao da u 2022. godini zaposlenima u policiji slede povećanja plata i prihoda, kao i ulaganja u izgradnju i rekonstrukciju objekata Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, Taktička kuća u Nastavnom centru Makiš u kome je izvedena vežba, izgradjena je tokom 2021. godine, a pored toga rekonstruisani su i sportski tereni, izgradjena je atletska staza, napravljena teretana na otvorenom, kao i poligon za razvoj i proveru fizičkih sposobnosti pripadnika policije.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x