Zapažen nastup Zlatibora na sajmu turizma u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TOZ
Podelite vest

U Beogradu je počeo 43. Međunarodni sajam turizma koji se održava od 24. do 27. marta 2022. godine. Turistička organizacija Zlatibor nakon pauze usled pandemije korona virusa, kada sajam nije održavan, učestvuje na ovoj najznačajnijoj turističkoj manifestaciji jugoistočne Evrope, gde svim zainteresovanim posetiocima sajma predstavlja celokupnu ponudu planine.

Kao jedan od turistički najrazvijenijih centara, ne samo u Srbiji već i u regionu, Zlatibor je navikao svoje stalne goste na veoma interesantne i raznovrsne sadržaje. Pored najave predstojeće letnje sezone, sve posetioce štanda Zlatibora očekuju zanimljivi noviteti i informacije o sadržajima kojima će „zlatna planina” i dalje zadržati svoje mesto u vrhu turizma Srbije.

Foto: TOZ

U okviru štanda Zlatibora svoju ponudu predstavljaju brojni hotelijeri i turističke agencije, tako da će posetioci imati priliku da se detaljno informišu o cenama, popustima i promo-paketima koje je turistička privreda pripremila za predstojeći period. U fokusu interesovanja i najveća atrakcija je zlatiborska ,,Gold gondola”. Povodom sajma turizma “Gold gondola” i Turistička organizacija Zlatibor pripremili su nagradnu igru koja učesnicima obezbeđuje vredne nagrade poput večere i vikenda za dvoje na Zlatiboru, ulaznica za Dino park i Stopića pećinu, kao i vožnju panoramskim točkom, kao i nezaobilazne karte za voznju Gold gondolom.

Kako bi približili turističku ponudu na sajmu turizma Zlatibor je interaktivnim putem, hologramom, predstavio svoju ponudu, Gold gondolu i budući izgled zlatiborskog jezera.
Štand Zlatibora je posetila i ministarka trgovine i turizma Republike Srpske, Suzana Gašić, u cilju nastavka uspešne saradnje. U narednom periodu planirano je potpisivanje protokola o saradnji između opštine Čajetine i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske.

Turistička organizacija Zlatibor na ovom sajmu nastupa u okviru štanda TO regije Zapadna Srbija, u hali četiri Beogradskog sajma. Sajam traje do nedelje, 27. marta i pozivamo sve zainteresovane da se upoznaju sa novim sadržajima, objektima, značajnim lokalitetima, kao i manifestacijama koje ulepšavaju boravak na Zlatiboru.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x