Zavetnici: Oslobađanje trojice kosovskih policajaca je skandalozni ustupak Kurtiju i Rami

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zavetnici.rs
Podelite vest

Stranka Zavetnici saopštila je danas da je oslobađanje trojice pripadnika kosovske policije, koji su uhapšeni na teritoriji centralne Srbije, “još jedan skandalozni ustupak” pred zahtevima kosovskog premijera Aljbina Кurtija.

“U trenutku kada separatisti na Кosmetu organe civilne zaštite srpskog naroda na teritoriji južne pokrajine proglašavaju terorističkom organizacijom, vlasti u Srbiji puštaju na slobodu uhapšene pripadnike takozvane kosovke policije. Na taj način vladajući režim čini isto ono što su činile DOS-ovske vlasti, koje su posle 5. oktobra oslobodile brojne dokazane šiptarske teroriste”, naveli su Zavetnici.

Zavetnici ističu da je “ovo još jedan vid radikalnog popuštanja” pred zahtevima Кurtija i albanskog premijera Edija Rame, koji su tražili “bezuslovno oslobađanje trojice uhapšenih albanskih terorista”.

“Danas je više nego očigledno da vladajući režim kupuje svoje vreme prodajući suverenitet sopstvene države. Tome u prilog ide i pompezno hapšenje trojice pripadnika bezbednosnih snaga lažne države Кosovo, koje je očigledno služilo jedino u propagande svrhe ove vlasti, koja po ko zna koji put trguje suverenitetom zemlje zarad stranačkih interesa”, navode Zavetnici.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x