Zdrava Srbija: Patriotska koalicija se proširuje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zdrava Srbija
Podelite vest

Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović i predsednik Udruženja građana “Do pobede” iz Trstenika dr Zoran Vukčević potpisali su na Zlatiboru sporazum o saradnji i zajedničkom nastupu na izborima.

Time se proširuje front građana kojima je Srbija uvek na prvom mestu i koji jasno kažu da će učiniti sve kako bi njihovi slavni preci bili ponosni na njih kao svoje naslednike.

“Svima je jasno da se u vremenu globalne povezanosti ne može živeti izvan sveta, ali svima jasno i glasno poručujemo da će nam interesi građana Srbije i jedine naše otadžbine biti najvažniji prilikom donošenja bilo kakvih odluka od kojih zavisi opstanak srpskog naroda na svojim vekovnim ognjištima.

Samo realnim razvojem svih privrednih potencijala, Srbija i svi njeni građani mogu da idu napred i od tog puta nećemo nikada odustati” izjavio je Stamatović, dodavši da su spremni na saradnju sa svim onim patriotskim snagama čijim venama teče krv slavnih Nemanjića i svih iskrenih srpskih patriota pre i posle njih.”

Foto: Zdrava Srbija

Predsednik Udruženja građana “Do pobede” dr Zoran Vukčević je prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma rekao “da je u Zdravoj Srbiji i predsedniku Stamatoviću prepoznao prave srpske domaćine koji su od Čajetine i Zlatibora uspeli da za kratko vreme naprave regiju u kojoj se konstantno povećava broj građana koji su tu rešili da grade svoju i budućnost svojih porodica”.

“Nešto slično i mi pokušavamo u Trsteniku, a nadamo se da ćemo sa Zdravom Srbijom taj pelcer proširiti širom Srbije, da preokrenemo puteve naših građana. Da bude više onih koji će se vraćati i sa kojima ćemo se zajedno boriti da Srbija opet postane država ponosnih i pravdoljubivih rodoljuba koji će uvek govoriti – Srbija na prvom mestu”, zaključio je Vukčević.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x