AgroJug: Prof. dr Nenad Đurić direktor Instituta za povrtarstvo u Smederevskoj Palanci: Značajan povratak i nastup na tržištu Severne Makedonije!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Predstavnici Instituta za povrtarstvo iz Smederevske Palanke potpisali su u Skoplju Ugovor o distribuciji i zastupanju za Makedoniju.

Semena Instituta za povrtarstvo biće dostupna poljoprivrednicima u Makedoniji preko distributivne mreže firme AGROUNIJA  Skopje.

Firma Agrounija poznata je semenska kuća u Makedoniji sa velikim lancem poljoprivrednih apoteka koja zastupa eminentne selekcione kuće iz cele Evrope kaže dr Nenad Đurić, direktor Instituta za povrtarstvo iz Smederevske Palanke. Dr Nenad Đurić na čelo Instituta za povrtarstvo Smederevska Palanka postavljen je od ove godine. Njegova želja kao i želja zaposlenih u ovoj ustanovi je da se ona vrati na mesto velikog izvoznika semena kao što je to nekada bila, a potpisivanje ovog ugovora sa Makedonijom je znak da su na dobrom putu da se to ostvari.

AgroJug je emisija o poljoprivredi dnevnog karaktera, i u njoj su prikazana najbitnija dešavanja vezana za poljoprivredu.

Sva bitna dešavanja vezana za poljoprivredu u Srbiji i regionu.

Iskustva poljoprivrednika iz raznih delova Srbije, vezanih za stočarstvo, ratarstvo, pčelarstvo, voćarstvo, cvećarstvo, vinogradarstvo, povrtartstvo…

Učesnici smo gotovo svih manifestacija i događaja koji su u vezi sa poljoprivredom.

AgroJug prati bitne teme:

  • Poljoprivreda 2021 godine u Srbiji
  • Žene na selu
  • Voćarstvo u Srbiji
  • Pčelarstvo 2021 godine u Srbiji

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x