Aleksandar Šapić podneo ostavku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printsreen youtube RTV Pink
Podelite vest

“Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda “, rekao je gradonačelnik Beograda.

“I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kad sam došao na ovo mesto. Kad Vlada Republike Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formlani uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana”, rekao je Šapić, prenose mediji.

Do sada je zbog izbora, za koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da mogu biti održani  17. decembra,  ostavke podnelo na desetine predsednika opština i gradonačelnika širom Srbije, kako bi se stekli formalni -pravni uslovi za njihovo odžavanje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x