Antievrovizija Mortal Kombata u Hangaru Luke Beograd

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Mortal kombat FOTO: Marko Ristić
Podelite vest

U hangaru Luke Beograd u subotu, 20. maja od 19 sati, biće održano 13. izdanje Antievrovizije, na koncertu  Mortal Kombata gosti će biti  grupe The Trigger i Seljačka buna.

Antievrovizija, najveći godišnji beogradski koncert grupe Mortal Kombat i ove godine održava se u formi festivala na kojem su hedlajneri upravo Mortal Kombat.

Novo, 13. izdanje Antievrovizije,  u subotu, 20. maja, u Hangaru Luke Beograd  biće  njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru.

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku bend ne otkriva ni dok se sitno broji do početka novog antievrovizijskog izdanja. Jedini apel koji upućuju jeste da se dođe na vreme, budući da je početak najavljen za 19 sati. Gosti benda ove godine su The Trigger i Seljačka buna.

Aktuelna cena ulaznice je 1.200 dinara. Na ulazu pred koncert koštaće 1.500 dinara. Ulaznice su dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa širom zemlje, kao i online na new.gigstix.com. Beograđani do svojih karata mogu da dođu i u pabu ,,Cigla i Krigla” (Dalmatinska 44).

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x