Iron Maiden – rasprodate ulaznice za fan pit

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Iron Maiden promo
Podelite vest

Za samo deset dana rasprodate su ulaznice za fan pit za koncert legendarnih hevi metalaca Iron Maiden, koji će biti održan 24. maja 2022. godine u Štark Areni. Ostao je mali broj ulaznica za parter, tako da svi koji žele da se nađu u centru spektakla koji Mejdeni pripremaju, treba što pre da obezbede svoje mesto, poručuju organizatori.

Štark Arena će 24. maja 2022. biti pretvorena u “Senjutsu” svet i hiljade ljudi će biti deo muzičke iluzije koju Mejdeni kreiraju već 46 godina tokom kojih su izdali 34 albuma, 15 studijskih albuma, 11 živih albuma, četiri ER-a i šest kompilacija. Svet su osvojili još tokom 80-tih godina prošlog veka, kada su imali i prvi koncert u Beogradu. Iako je domaća publika do sada imala priliku da ih sluša šest puta, svaki koncert je bio poseban izazov i za bend i za publiku.

Foto: Iron Maiden promo

Vest koja je mnogima zagrejala srce u ovim hladnim danima jeste priča o Udruženju penzionera iz Paraćina, čiji članovi su poželeli da dođu na koncert, jer je Iron Maiden bend njihove mladosti. S obzirom da je interesovanje veliko Udruženje će za svoje članove organizovati besplatan prevoz, a mnogi od njih žele da povedu i svoju decu i unuke. Mejdeni su jedan od retkih bendova koji fanovi decenijama slede i bez obzira na godine života ostaju verni njihovom tvrdom zvuku.

Aktuelnu turneju Legacy of the Beast do sada je videlo skoro 2 miliona  ljudi, a 24. maja u Štark Areni će biti samo 15.000 mesta.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x