Izabrano novo rukovodstvo Saveza izviđača grada Niša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: Savez izviđača grada Niša

Izborna Skupština Saveza izviđača grada Niša odžana je 16. maja u Deli prostoru. Skupštini su prisustvovali članovi svih odreda iz Niša, kao i gosti iz Odreda izviđača „Dr Milenko Hadžić“ iz Svrljiga.

Za novog Starešinu Saveza izabran je Stefan Anđelković iz Odreda izviđača „Đuka Dinić“, a za njegove zamenike izabrani su Dušan Đorđević iz Odreda izviđača „Josif Pančić“ i Petar Stamenković iz Odreda izviđača „Kralj Petar prvi“.

Foto: Savez izviđača grada Niša

„Plan novog rukovodstava je da u narednom periodu rade na promociji i omasovljenju izviđaštva u gradu, na boljoj saradnji sa drugim organizacijama, prevazilaženju prepreka koje je donela pandemija virusa korona našem pokretu i organiziciji, ali prvi veliki zadatak koji ih očekuje biće proslava i obeležavanje 110 godina postojanja i rada Saveza. Ciljeva i zadataka je mnogo, ali novo rukovodstvo je mlado i puno snage da se suoči sa svim problemima koje nam je donela protekla godina“, istakla je Katarina Marković, Sekretar Saveza izviđača grada Niša.

Savez izviđača grada Niša ove godine obeležava 110 godina od svog osnivanja, a danas broji preko 1000 članova. Iz Saveza najavljuju brojne aktivnosti povodom ovog velikog jubileja.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x