Jovanović (NADA): SNS ima neiscrpne svote novca, izborna krađa je prekrajanje izborne volje građana

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Nosilac liste koalicije NADA i predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ocenio je danas da Srpska napredna stranka raspolaže neiscrpnim svotama novca i mogu dosta da ponude, ali da će to tretirati kao izbornu krađu jer se prekraja izborna volja građana.

Naveo je da nije dobar signal činjenica da su predstavnici opozicije u Republičkoj izbornoj komisiji napustili prvu sednicu.

“Za vlast je važno da ne izgubi ove izbore, a oni raspolažu neiscrpnim svotama novca. Izborna krađa je prekrajanje izborne volje građana. Biće izlaska na ulice i biće protesta ukoliko bude bilo izborne krađe”, rekao je Jovanović na televiziji N1.

On je ocenio kao dovoljan razlog za nezadovoljstvo činjenicu da nikoga iz opozicije na režimskim medijima nema već godinu i po dana.

“Većinski izborni sistem, koji bi ubio snagu i moć stranaka, treba Srbiji. Samo saradnjom celokupne opozicije možemo doći do smene vlasti. Do saradnje nije došlo zbog političkih vizija, ideologija i opredeljenja, koja se ne poklapaju”, naveo je Jovanović.

Izjavio je da su na beogradskom nivou razlike mnogo manje, zbog čega ne bi isključio saradnju sa opozicijom na nivou grada.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x