Jovanović (Novi DSS): Ne bi me čudilo da Vučić ispadne kukavica i ne raspiše beogradske izbore

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije (novi DSS) Miloš Jovanović izjavio je da ga “ne bi čudilo da se Aleksandar Vučić pokaže kao kukavica” i da ne raspiše izbore u Beogradu, iako je obećao da će oni biti održani.

Jovanović je sa poslanicima Novog DSS-a obišao Zrenjanin i Kikindu, gde su ih dočekali u centru tih gradova pristalice Srpske napredne stranke, sprečavajući ih da razgovaraju sa građanima, saopštila je danas ta stranka.

Lider Novog DSS-a je u obraćanju novinarima istakao da je pitanja u koliko će kolona ići opozicija, pitanje za sve u opoziciji i ocenio da su danas izborni uslovi lošiji nego u prošlom izbornom ciklusu.

“Što manje opozicionih kolona to bolje. Najvažnije je da se održe beogradski izbori. Vučić je obećao izbore u roku od godinu dana, ali me ne bi iznenadilo da se pokaže kao kukavica”, naveo je Jovanović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, sadašnja vlast bi sigurno izgubila izbore u Beogradu.

“Meni je žao i ovih ljudi koji su nas dočekali zviždanjem. Vi vidite da pola njih ne veruje u to što viče, neki bi prišli da razgovaraju, neki su i prišli. Atmosfera ne valja, i plašim se da će biti mnogo tenzija tokom kampanje”, naveo je Jovanović.

Predsednik Novog DSS-a je ocenio da sve to pokazuje Vučićevu slabost i siledžijski karakter vlasti.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x