Milenković Kerković: Vlast lažima i odbijanjem odgovornosti pokriva secesiju Kosova

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Tamara Milenković Kerković printscreen TV Nova
Podelite vest

Potpredsednica pokreta Dveri Tamara Milenković Kerković ocenila je da dok vlast lažima i odbijanjem odgovornosti nastavlja da sluđuje građane Srbije, iza blata kojim zasipa opozicione poslanike, na delu je secesija Кosova i Metohije i rasprodaja imovine svih građana u bescenje.

“Nakon dva nečuvena masakra u kojima su dete i mladić čiji su roditelji bliski režimu, ubili 18 đaka, mladih i čuvara u školi, spirala nasilja se nastavlja svakodnevno. Od 3. maja u teškim zločinima nasilja nestalo je još 30 života. Ubija se sekirama, noževima, lopatama, davljenjem, prebijanjem, a stradaju najslabiji, žene, mladi i deca”, navela je Milenković Kerković u saopštenju.

Izjavila je da u skupštinskoj raspravi vlast odbija odgovornost, a odgovornost odbijaju i “mediji koji promovišu kriminal, prostituciju i nemoral”, kako je ocenila, čuvajući režim u zamenu za nacionalne frekvencije.

“Nema ni odgovornosti REM-a koji je slep za zakon, ni vlasti koja je zarobila pravdu i primenjuje je selektivno. Nema ni odgovornosti SNS obogaćene elite koja kreira vladajući moral, ni odgovornost predsednika Srbije koji je priznao da je naredio rušenje u Savamali”, rekla je Milenković Kerković.

Ocenila je da je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović, koja je finalizirala prodaju Кomercijalne banke, vredne 2,5 milijardi evra za 27 miliona evra, sada isto radi sa EPS-om.

“I na lokalu su privatni mediji, čuvari režima, nagrađeni za vernost novcem iz državne pomoći. Za poslednjih osam godina je iz budžeta grada Niša, za subvencionisanje medija, isplaćeno gotovo šest miliona evra, a 70 odsto tog novca otišlo je tzv. medijskim projektima RTV Belami i proksi medijskim glasilima V. Radomirovića, kao i TV Zoni u vlasništvu sinova ministra policije Bratislava Gašića”, navela je ona.

Milenković Kerković je istakla da su narodni poslanici opozicije na RTV Belami nazvani “ološem, bolesnim izrodom, Кurtijevim izdajnikom”, a na prijavu za govor mržnje i targetiranje narodnih poslanika, upućenu 9. marta, REM nije odgovorio ni pokrenuo postupak.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x