Nastavlja se Super liga, Zvezda dočekuje Radnički iz Kragujevca, Partizan igra u Lučanima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Arena Sport TV printscreen
Podelite vest

Utakmicama 26. kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923, a Partizan igra u Lučanima protiv Mladosti.

Zvezda igra u nedelju od 16 časova na svom terenu protiv kragujevačkog Radničkog 1923 i želi pobedu kako bi zadržala prvo mesto na tabeli. Crveno-beli su u sredu preuzeli prvo mesto posle pobede protiv Radničkog u Nišu (2:0) i poraza Partizana od Napretka (0:1). Radnički 1923 ima niz dobrih rezultata posle kojih se popeo na četvrto mesto na tabeli sa 41 bodom.

Partizan u nedelju od 13.30 u Lučanima igra protiv Mladosti i mora da pobedi kako bi zadržao priključak za Zvezdom. Crno-beli u poslednje dve utakmice nemaju pobedu i drugi su na tabeli sa 60 bodova, dva manje od Zvezde. Mladost je sedma na tabeli sa 36 bodova.

Fudbaleri TSC-a igraju u subotu od 18 časova u Subotici protiv Spartaka i pokušaće da naprave novi niz pobeda. Ekipa iz Bačke Topole je treća na tabeli sa 50 bodova, a Spartak, koji je bez pobede u poslednja dva meča, zauzima 10. mesto sa 31 bodom.

U beogradskom derbiju Voždovac u subotu od 16 časova dočekuje Čukarički i mora da pobedi kako bi prekinuo niz od šest utakmica bez pobede. Voždovac je 11. na tabeli sa 29 bodova, a Čukarički, koji je bez pobede u poslednje dve utakmice zbog čega je prekinuo saradnju sa trenerom Gordanom Petrićem, zauzima peto mesto sa 39 bodova.

U ostalim utakmicama Vojvodina u subotu od 20 časova dočekuje Novi Pazar i želi da nastavi niz od četiri utakmice bez poraza, a Radnik u subotu od 14 časova igra u Surdulici protiv IMT-a.

Posle pobede protiv Partizana, Napredak u nedelju od 20 časova u Kruševcu igra protiv Radničkog iz Niša, a Železničar u Pančevu dva sata ranije dočekuje Javor. Posle utakmica 26. kola u Super ligi Srbije sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija.

Parovi 26. kola Super lige Srbije:

Subota:

Radnik – IMT (14.00)
Voždovac – Čukarički (16.00)
Spartak – TSC (18.00)
Vojvodina – Novi Pazar (20.00)

Nedelja:

Mladost – Partizan (13.30)
Crvena zvezda – Radnički 1923 (16.00)
Železničar – Javor (18.00)
Napredak – Radnički Niš (20.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x